LEADER De Brabantse Peel bij Ontmoeting natuurgebied De Maashorst

Brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst

Onze LEADER-coördinator Sonja van Uden was gisteravond op uitnodiging van Gemeente Maashorst aanwezig bij een nieuwe brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

Tijdens de bijeenkomst stonden verschillende ontwikkelingen in natuurgebied De Maashorst centraal. Natuurontwikkeling is één van de drie pijlers van LEADER De Brabantse Peel. Een mooie kans om onszelf te presenteren!

Inwoners die meedenken

Het was lekker druk! Een heel diverse groep inwoners kwam meepraten. Jong en oud, met verschillende achtergronden, waaronder veel agrarisch ondernemers. Allemaal met een hart voor de natuur.

Bezoekers konden hun ideeën, tips en wensen delen en meedenken over specifieke projecten. Vervolgens konden ze aansluiten bij themagesprekken naar keuze. De themagesprekken gingen over subsidiemogelijkheden, projecten in het gebied en watermaatregelen. Er was veel animo voor LEADER De Brabantse Peel tijdens deze gesprekken!

LEADER-subsidie voor jouw project?

Heb jij een goed idee dat jouw buurt en/ of dorp een nog fijnere plek maakt om te wonen? Misschien komt jouw project wel in aanmerking voor subsidie vanuit LEADER De Brabantse Peel! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email